Kattoremontit osaavin ottein Raaseporista

Ota yhteyttä

ByggLund Kb toteuttaa kattoremontit osaavin ottein Raaseporista Espooseen. Saat yritykseltämme niin uudet katot, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät kuin piipunpellitkin. Palvelemme omakotitaloasujia sekä mökinomistajia helpolla avaimet käteen -periaatteella ja varmistamme, että sade ja kosteus pysyvät rakennuksestasi loitolla myös tulevaisuudessa. Olisiko sinunkin aika pistää kattosi kuntoon?

Kattoremontit kaikentyyppisille katoille

Kattoremontin avulla varmistat, että rakennus ja sen rakenteet pysyvät suojassa vedeltä ja kosteudelta. ByggLund Kb Raaseporista tarjoaa kattoremontit kaikenlaisille katoille. Teemme niin peltikattoja kuin tiilikattojakin – aluskatteita tietenkään unohtamatta. Remontoimme esimerkiksi omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen kattoja, mutta kysy apuamme muihinkin kattoremontteihin! Tutustu myös muihin remonttipalveluihimme.

 

Korkealaatuinen kattoremontti lähtee katon nykytilan kartoituksesta. Tulemme mielellämme paikan päälle kohteeseesi arvioimaan nykyisen kattosi kunnon ja annamme tarjouksen urakasta.

Kysy lisätietoja

Kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät samalla kertaa

Kattoturvatuotteet ja rännit ovat nekin tärkeä osa katon toimivuutta. Yritykseltämme saat juuri sinun katollesi sopivat, oikein mitoitetut ja voimassa olevien määräysten mukaiset kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät paikalleen asennettuina.

 

Kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien asennukset onnistuvat helposti osana avaimet käteen -kattoremonttejamme. Kerromme mielellämme tarjolla olevista vaihtoehdoista – kysy lisätietoja!

Kattoremontit avaimet käteen -periaatteella

Saat meiltä kattoasennukset ja kattoremontit vaivattomalla avaimet käteen -periaatteella. Kattoremonttipakettiimme kuuluvat kattomateriaalit, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät paikalleen asennettuina. Meiltä saat laadukasta työn jälkeä ja pitävät aikataulut. Henkilökuntamme kertoo sinulle mielellään lisää palveluistamme, joten ota yhteyttä!

 

On hyvä myös huomata, että katot tarvitsevat säännöllistä huoltoa pysyäkseen kunnossa. Voit kysyä meiltä apua remonttien ohella katon huoltotöihin.

Yhteystiedot

Esimerkkejä toteuttamistamme kattoremonteista – katso kuvat!