Sisätilojen remonttityöt Raaseporista

Ota yhteyttä

ByggLund Kb toteuttaa sekä pienet sisätilojen remonttityöt että kaiken kattavat huoneistoremontit Raaseporista Espooseen. Saat meiltä vahvaa, vuosikymmenten kokemukseen pohjautuvaa osaamista ja laadukkaan lopputuloksen, suunnittelitpa remonttia sitten kotona tai vapaa-ajan asunnolla.

Remontilla lisää viihtyisyyttä ja parempi jälleenmyyntiarvo

Hyvin tehty remontti lisää kodin tai muun tilan viihtyisyyttä, parantaa sen ulkonäköä ja vaikuttaa positiivisesti sen jälleenmyyntiarvoon. Joskus riittää jo pienempikin remontti tuomaan kodille uutta ilmettä. Esimerkiksi seinien maalaus on helppo tapa muuttaa sisätilojen ilmettä. Voit kysyä apuamme joko pieneen remonttiin tai kokonaisvaltaiseen huoneiston sisätilojen uudistukseen – meiltä luonnistuvat kaikenlaiset remontit pienistä suuriin.

 

Remontin lopputulos on varmasti mieleinen, kun sen suunnittelee alusta asti kunnolla. Tarjoamme apuamme esimerkiksi pintamateriaalien valintaan. Suunnittelemme asiakkaan kanssa yksilölliset ratkaisut, oli kyse sitten yhdestä tilasta tai koko kodin tai mökin remontista. Pyydä meidät arviointikäynnille, niin teemme tarjouksen urakasta.

Ota yhteyttä

Osaamista kylpyhuone- ja saunaremontteihin

Kaipaatko kylpyhuoneeseen uutta ilmettä ja raikkautta? Olisiko saunasi päivittämisen tarpeessa? Tai epäiletkö, että märkätilojen vesieristys puuttuu tai se ei vastaa tämän päivän vaatimuksia?

 

Kodin märkätilojen remontointiin tarvitaan erikoisosaamista, jota yrityksemme pystyy tarjoamaan. Varmistamme, että märkätilaremontti toteutuu kaikilta osin nykyvaatimusten mukaisesti. Myös kylpyhuone- ja saunaremonteissa tarjoamme vaivatonta avaimet käteen -palvelua.

Lue lisää kylpyhuone- ja saunaremonteista

Monipuoliset remonttipalvelut kotitalouksille

Teemme kotien ja vapaa-ajan asuntojen sisäremontit vahvalla ammattitaidolla. Hoidamme remontit ja muut tilojen uudistukset helpolla avaimet käteen -periaatteella. Jäljiltämme voit tulla valmiiseen ja remontoituun kotiin.

Palvelumme kattavat esimerkiksi:

  • tapetoinnit

  • maalaustyöt

  • lattianvaihdot

  • laatoitustyöt

  • keittiöremontit

  • kalusteasennukset

  • kokonaisvaltaiset huoneistoremontit.

Voimme palvella sinua myös monissa muissa kodin kunnostustöissä – ota siis yhteyttä, vaikka toivomaasi työtehtävää ei löytyisi yllä olevalta listalta. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Yhteystiedot