Talonpohjat kaikkiin kohteisiin Raaseporista Espooseen

Ota yhteyttä

ByggLund Kb tarjoaa kaiken uudisrakentamisessa tarvittavan maanrakennuksen vahvalla ammattitaidolla ja tarvittaessa avaimet käteen -ratkaisuna. Saat meiltä talonpohjat, olit sitten rakentamassa taloa, kesämökkiä tai vaikka piharakennusta. Palvelemme pääosin Raaseporista Espooseen. 

Rakentamista avaimet käteen -periaatteella

Urakoimme talonrakennustyömailla, tarvittaessa myös avaimet käteen -periaatteella, jolloin hoidamme koko urakan alusta loppuun kaikkine vaiheineen. Jos tilaat meiltä talon pohjatyöt, hoidamme yhteistyökumppaneidemme avulla tarvittavat kaivinkonetyöt, maansiirtotyöt ja maanajot.

 

Olemme monipuolinen rakentaja, joten voit tilata meiltä myös koko uudisrakennuksen rakentamisen. Yrityksemme kokeneet työntekijät rakentavat talot ja muut rakennukset perustuksista viimeistelyyn. Rakennamme omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja, mökkejä, autotalleja ja muita piharakennuksia. Saat meiltä esimerkiksi valmiin omakotitalopaketin pohjatyöt, talon pystytyksen ja jopa loppusiivouksen vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää talonrakennuspalveluistamme

Perustusten rakennusta ammattitaidolla

Rakennuksen pohjatöiden teko on koko rakennuksen kannalta merkittävä työvaihe. Hyvillä pohjatöillä varmistetaan, että rakennus kestää hyvässä kunnossa pitkään. ByggLund Kb tarjoaa kaikki talonrakentajan tarvitsemat kaivuutyöt pitkällä kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla.

 

Yrityksemme tekee ennen kaikkea yksityisten kotitalouksien tarvitsemat urakat, kuten omakotitalojen, vapaa-ajan asuntojen sekä autotallien ja muiden piharakennusten pohjatyöt, mutta asiakaskuntaamme kuuluu myös yrityksiä Uudenmaan alueelta. Ota yhteyttä, kun etsit pohjatöiden vahvaa osaajaa!

Yhteystiedot

Luotettavaa palvelua kaikille työmaille

Yrityksemme vahvuus on ennen kaikkea luotettava ja aikataulussa pysyvä palvelu. Meillä on hyvät yhteistyöverkostot, joiden avulla suoriudumme urakasta kuin urakasta ripeästi. Kokemuksemme avulla pystymme jo urakan vastaanottaessamme arvioimaan sen toteutukseen tarvittavan ajan.

 

Olemme ehtineet vuosien varrella työskennellä jo lukuisille toimeksiantajille. Kerromme mielellämme myös lisää referensseistämme. Ota siis yhteyttä ja kysy palveluistamme ja kokemuksestamme.

Yhteydenotto