Kylpyhuoneremontit Raaseporista Espooseen sertifioidulta toimijalta 

Ota yhteyttä

ByggLund Kb on kylpyhuoneremonttien ja saunaremonttien osaava tekijä, joka palvelee Raaseporista Espooseen. Yrityksemme henkilökunnalta löytyy märkätilojen turvalliseen remontointiin vaadittava vesieristyssertifikaatti sekä myös märkätilapassi. Avullamme päivität kodin tai mökin märkätilat tähän päivään tyylikkäällä tavalla.

Kylpyhuoneremontit avaimet käteen -periaatteella

Toteutamme kylpyhuoneremontit sinulle helpolla avaimet käteen -periaatteella. Palvelumme sisältää kaiken aina tarvikkeiden hankinnasta ja tilauksesta vesieristyksiin, kalusteasennuksiin ja loppusiivoukseen asti.

 

Märkätilojen remontointiin tarvitaan erityisosaamista. Vesieristeet ja lattiakaadot tulee tehdä oikein ja voimassa olevien määräysten mukaisesti. Meiltä löytyy remontteihin tarvittava erikoisosaaminen, märkätilapassi sekä vesieristyssertifikaatit kaikkien kosteiden tilojen remonttien turvalliseen toteuttamiseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tarpeidesi mukainen, laadukas kylpyhuone

Haluatko kylpyhuoneeseesi raikkaan, nykyaikaiseen ilmeen? Pohditko, vastaavatko talosi tai vapaa-ajan asuntosi märkätilojen vesieristykset tämän päivän vaatimuksia? ByggLund Kb:n osaavan henkilökunnan avulla saat viihtyisän, kestävän ja turvallisen kylpyhuoneen.

 

Remontoimme kylpyhuoneesi tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Huomioimme lisäksi elämäntilanteesi ja varmistamme, että kylpyhuone on tehty perheesi muuttuvat tarpeet huomioiden. Kylpyhuoneen tyylin ja värit voit valita mielesi mukaan. Varmistamme myös, että remontissa käytettävät materiaalit ovat laadukkaita.

Lue myös muista remonttipalveluistamme

Saunaremontit suunnittelusta toteutukseen

Oletko pohtimassa saunan uusimista? Me teemme asiakkaiden toiveiden mukaiset saunaremontit suunnittelusta toteutukseen saakka. Uudistamme saunan joko vaihtamalla vaikka pelkästään lauteet tai uusimalla kerralla koko tilan lattiasta kattoon. Voit yhdistää saunaremonttiisi tietenkin myös muiden märkätilojen remontin. Teemme saunaremontit niin kodeissa kuin mökeillä Raaseporista Espooseen.

 

Tarkan hinnan märkätilaremontista saat pyytämällä tarjouksen. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan tarpeitasi vastaava remontti yhdessä!

Yhteystiedot

Kuvagalleria kylpyhuone- ja saunaremonteistamme