Talonrakennus kokeneelta ammattilaiselta Raaseporista

Ota yhteyttä

ByggLund Kb tarjoaa kokeneen ammattilaisen kaikkiin talonrakennuksen urakoihin Raaseporista Espooseen. Yli neljänkymmenen vuoden rakennusalan kokemuksemme varmistaa korkealaatuisen lopputuloksen. Meiltä onnistuvat asiakkaan tarpeiden mukaan niin omakotitalojen, kesämökkien, saunarakennusten kuin muidenkin piharakennusten pystyttäminen.

Rakentaminen perustuksista viimeistelyyn

Yrityksemme kokeneissa käsissä valmistuvat niin valmiit talopaketit, mökkipaketit kuin muutkin rakennukset nopealla aikataululla ja laadukkaalla työn jäljellä. Saat meiltä helppoa avaimet käteen -palvelua, joka kattaa kaiken tarvitsemasi alusta loppuun – tai halutessasi vain osan projektiin kuuluvista töistä.

 

Tarjoamme halutessasi apua jo suunnitteluvaiheesta alkaen. Meiltä onnistuvat myös talojen perustukset, maansiirrot ja erilaiset materiaalihankinnat sekä talojen pystytys, viimeistely ja loppusiivoukset. Teemme lisäksi sisätiloissa kaikenlaisen remontoinnin, kuten lattia-asennukset, kaakeloinnit, maalaukset, tapetoinnit ja kalusteasennukset. Meillä on vahvaa osaamista myös kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen rakentamisesta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Monipuolista rakentamista kotitalouksille

ByggLund Kb on rakentamisen ja remontoinnin moniosaaja, joka toteuttaa vuosikymmenten kokemuksella kaikki talonrakennuksen urakat erityisesti kotitalouksille Raaseporista Espooseen. Olemme rakentaneet kaikkea kokonaisista uusista omakotitaloista kesämökkeihin ja piharakennuksiin.

Rakentamisen palvelumme kattavat:

  • omakotitalojen rakentamisen

  • mökkien ja vapaa-ajan asuntojen rakentamisen

  • piharakennusten ja varastotilojen rakentamisen.

Kerromme mielellämme lisää monipuolisista palveluistamme. Ota yhteyttä, niin annamme tarkemman tarjouksen urakkaasi varten.

Yhteystiedot

Meiltä saat myös kattavat remonttipalvelut

Oletko uudisrakentamisen sijaan pohtimassa vanhan remontoimista? Joskus vanhasta syntyy osaavissa käsissä parempaa kuin voisit kuvitellakaan! Yrityksemme toteuttaa esimerkiksi erilaiset sisätilojen remontit Raaseporista Espooseen.

 

Otamme vastaan kaikenkokoiset urakat pienistä remonteista koko rakennuksen sisätilojen saneeraukseen. Tarjoamme esimerkiksi sauna- ja kylpyhuoneremontit ja myös kokonaisvaltaiset huoneistoremontit tarpeidesi mukaan.

Tutustu remonttipalveluihimme

Tutustu esimerkkeihin kuvagallerian avulla